top of page

Adobe Connect

Welkom in het echte virtuele 

motion_banner-1.png

Ontdek meer

Adobe Connect geeft je volledige controle over je virtuele sessies, met de mogelijkheid om verbluffende, aangepaste ervaringen te creëren.
 

Adobe Connect helpt bij het leveren van boeiende trainings- en leersessies, sterk aangepaste, merkgerichte en door betrokkenheid geleide webinars en betrouwbare, gepersonaliseerde vergaderingen van hoge kwaliteit. 

 

Overheidsinstellingen gebruiken Adobe Connect als continue virtuele omgevingen voor snelle respons en het voorbereid zijn op noodsituaties, waarbij informatie veilig en in realtime wordt uitgewisseld voor samenwerking tussen instanties.

motion_banner-1.png

De mogelijkheden van Adobe Connect

Met Adobe Connect kun jij, de creator, het veelzijdige podium gebruiken om virtuele trainingen, webinars en vergaderingen te ontwerpen en te leveren die opvallen.

Waarom Adobe Connect ?

Creëer aanpasbare, herbruikbare en veilige virtuele ervaringen die net zo boeiend zijn als interacties in het echte leven.

 

De functionaliteit wordt geleverd via aanpasbare pods die door de host op het scherm kunnen worden geplaatst, die bepaalt wat iedereen op een bepaald moment zal ervaren.

Ontwerp interactieve storyboards met aangepaste lay-outs

Adobe Connect-ruimtes kunnen worden gebruikt als template om uw inhoud in te richten volgens uw stijl en doelen.

Maak lay-outs met behulp van een groot aantal aanpasbare pods. Elke lay-out kan worden aangepast met inhoud en functionaliteit voor verschillende segmenten van uw virtuele sessie. Lay-outs helpen beweging, structuur en focus toe te voegen aan een virtueel klaslokaal of webinar.

motion_banner-1.png

De mogelijkheden van Adobe Connect

Creëer echter ervaringen 

met krachtige storyboarding en mogelijkheden om de interactie aan te gaan

Jouw verhaal, op jouw manier, altijd

Ontwerp jouw podium om consistente en herhaalbare virtuele ervaringen te bieden, aangepast aan jouw publiek, stijl en verhaal.

Hou ze betrokken

Houd als moderator de volledige controle over het verhaal en stimuleer de betrokkenheid met zorgvuldig ontworpen interacties gedurende het gehele sessie. 

Presenteer met overtuiging

'Lees' het publiek en werk achter de schermen samen met de moderatoren, net zoals u dat op een echt podium zou doen.

Zoek niet verder

met één platform voor de planning, levering en registratie.

End-to-end campaign management

Van promoties tot registraties, analyse van campagneconversies tot integraties met uw CRM-oplossing - één platform voor alle workflows voor het genereren van vraag voor grootschalige virtuele evenementen.
 

Complete e-learning oplossing

Van het faciliteren van interactieve creatie van content tot het combineren van leren op aanvraag, een live meeslepend klaslokaal tot het beheren en volgen van online programma's: met de eLearning-suite van Adobe zit u goed.

Uitgebreide beveiliging

Van applicatiebeveiliging tot netwerkbeveiliging tot beveiliging van de cloud-infrastructuur: ons technische ontwerp garandeert volledige bescherming voor hosts, deelnemers en vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

motion_banner-1.png

Adobe Connect voor

Leren & trainen

Virtual classrooms voor echte betrokkenheid

Webinars

Schaalbare betrokkenheid met publiek

Vergaderingen

Naadloze samenwerking in real-time

Top merken die Adobe Connect vetrouwen

contact_sales_marquee-1.png

Wat kan Adobe Connect voor jou betekenen?

Betrek iedereen

Maak gebruik van het toegankelijke ontwerp van Adobe Connect om miljoenen mensen met visuele, auditieve of mobiliteitsproblemen te bereiken.

Neem deel vanaf iedere locatie

Bereik een veel breder publiek met probleemloze toegang via nieuwe HTML-browsers.

Vergroot je bereik

met een toegankelijk ontwerp en probleemloze toegang 

bottom of page