Adobe Connect

Adobe Connect is een op flash gebaseerde webconferentiedienst zonder software-installatie. Het is een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikte services voor online vergaderen, e-learning en webinars.
Adobe Connect maakt het mogelijk om wereldwijd te communiceren tussen verschillende personen op verschillende devices en zonder technische belemmeringen. Omdat Adobe Connect volledig Flash based is, hebben jouw deelnemers zonder installatie van software toegang tot de virtuele meeting room.
Blended Communication heeft diverse Adobe Connect specialisten in huis. Samen met jou bepalen wij de juiste configuratie, richten wij Adobe voor je in en trainen wij jouw mensen.

Toepassingen

E-Learning

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. In het virtuele klaslokaal komen trainee(s) en docent samen. Adobe Connect is een interactieve webconferentie-oplossing en biedt de mogelijkheid om naast het tonen van documenten ook de elementen van 'offline' les geven te combineren in de virtuele omgeving. Zo kunnen documenten gedeeld en bewerkt worden. Binnen Adobe Connect zijn er diverse mogelijkheden die interactie tussen de deelnemers mogelijk maakt. Ook kan reeds bestaand (les)materiaal geschikt gemaakt worden voor gebruik in de virtuele omgeving.

Maak gebruik van de uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kun je vorm geven zoals je dat wenst. Neem al jouw trainingen op en laat studenten die niet aanwezig konden zijn deze op een later tijdstip bekijken.

E-Mediation

Een brochure lezen, een (online) presentatie bijwonen of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk.

Webinars

Adobe Connect voor Webinars helpt jou om boeiende en interactieve events te houden voor grotere groepen deelnemers. Personaliseer jouw online event met jouw huisstijl en logo. Via een registratiepagina houd je bij wie aanwezig willen zijn. Via het meetprogramma bekijk je de resultaten en kun je jouw online communicatie optimaliseren.

E-Mediation

Een brochure lezen, een (online) presentatie bijwonen of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk.