Adobe Connect

Adobe Connect is een op flash gebaseerde webconferencing dienst zonder software installatie. Het is een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikt services voor online vergaderen, e-learning en webinars.
Adobe Connect maakt het mogelijk om wereldwijd te communiceren tussen verschillende personen op verschillende devices en zonder technische belemmeringen. Omdat Adobe Connect volledig Flash based is, hebben uw deelnemers zonder installatie van software toegang tot de virtuele meeting room.
Blended Communication heeft diverse Adobe Connect specialisten in huis. Samen met u bepalen wij de juiste configuratie, richten wij Adobe voor u in en trainen wij uw mensen.

Toepassingen

E-Learning

Adobe Connect voor e-learning biedt een complete oplossing voor trainingsdoeleinden. In het  virtuele klaslokaal komen trainee(s) en docent samen. Adobe Connect is een interactieve webconferencing oplossing en biedt de mogelijkheid om naast het tonen van documenten ook de elementen van “offline” les geven te combineren in de virtuele omgeving. Zo kunnen documenten gedeeld, maar ook bewerkt worden. Binnen Adobe Connect zijn er diverse mogelijkheden die interactie tussen de deelnemers mogelijk maakt. Ook kan reeds bestaand (les) materiaal geschikt gemaakt worden voor gebruik in de virtuele omgeving.

Maak gebruik van de uitgebreide registratiemodules, autorisatie en trackingtools. Adobe Connect voor e-learning is eenvoudig in gebruik en kunt u vorm geven zoals u dat wenst. Neem al uw trainingen op en laat studenten die niet aanwezig konden zijn deze op een later tijdstip bekijken.

E-Mediation

Een brochure lezen, een (online) presentatie bijwonen of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk.

Webinars

Adobe Connect voor Webinars helpt u om boeiende en interactieve events te houden voor grotere groepen deelnemers. Maak een registratiepagina en zorg er voor dat er meer deelnemers dan ooit aanwezig zijn. Personaliseer uw online event met uw huisstijl en logo en meet de resultaten voor het optimaliseren van uw online communicatie.

E-Mediation

Een brochure lezen, een (online) presentatie bijwonen of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk.

Webmeetings

Adobe Connect voor Webinars is in staat om uw interactieve event te verspreiden onder grote groepen deelnemers. Door het aanmaken van een registratiepagina kunt u ervoor zorgen dat alle genodigden aanwezig kunnen zijn tijdens uw presentatie. U kunt uw online event personaliseren door het toevoegen van uw huisstijl en logo. Daarnaast bieden wij een meetprogramma aan waarmee u uw resultaten kunt bekijken en zodoende de online communicatie kunt verbeteren.

Contact

 Adres. W. Dreesweg 6A, 1314 VB Almere  Nederland

Tel. +31 36 767 02 95

© 2020 by Blended Communication B.V.