WeSeeDo Arbodiensten

Effectieve videoconsults met WeSeeDo

Met de steeds krapper wordende arbeidsmarkt en de nieuwe Arbowetgeving sinds 1 juli 2017 zijn de taken en plichten van de Arbo-artsen toegenomen. Dit resulteert in een hogere werkdruk met meer werkzaamheden. Daarbij schrijft de Ziektewet termijnen voor voor de werkzaamheden bij ziekte van een werknemer. Termijnen waaraan steeds moeilijker kan worden voldaan o.a. door toenemende reistijden en een groter werkgebied. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om taken efficiënter, eenvoudiger en sneller uit te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, veiligheid en het noodzakelijke 'persoonlijke' contact tussen cliënt en Arbo-arts. WeSeeDo is speciaal ontwikkeld om efficiënt, op een vertrouwde en veilige manier online medische consults te houden.

Abonnementen

WeSeeDo biedt 3 verschillende abonnementsvormen met een looptijd van 12 of 24 maanden. Je kunt WeSeeDo al gebruiken vanaf € 8,- maand. De gesprekskosten bedragen € 0,10 per minuut (afgerekend per seconde) en worden maandelijks achteraf in rekening in gebracht.

logo-jpg-WeSeeDo.jpg
we_see_do_privacy-1-300x173.png
Privacy

Met WeSeeDo is elk online consult privé, omdat er een rechtstreekse peer-to-peerverbinding is. Er wordt geen data opgeslagen en inloggen is niet nodig, zodat je niet te traceren bent. Gegarandeerd een gesprek met jouw cliënt onder vier ogen.

Functies

Online spreekuur
Zet via WeSeeDo een eigen online spreekuur op voor vragen van werknemers en cliënten!  Plaats de WeSeeDo contactknop op je website met de tijden van het online spreekuur. Met één klik op de knop komt het contact tot stand. Ben je al in gesprek, dan komt de beller in een wachtrij die hij/zij zelf ook ziet. Wel zo handig!

Wachtkamer
In WeSeeDo verschilt de online wachtkamerfunctie niet van de fysieke wachtkamer in jouw praktijk. Belt jouw cliënt te vroeg in voor zijn/haar afspraak of loopt je andere afspraak uit, dan komt de volgende cliënt als eerstvolgende in de online wachtkamer te zitten. Je ziet hoeveel patiënten er in de wachtkamer zitten. Ben je klaar voor de volgende patiënt, dan klik je op de knop om de patiënt 'uit de wachtkamer te halen' en het consult te starten.

Chat
Met de chatfunctie kun je elkaar tijdens het WeSeeDo-gesprek tekstberichten versturen. Je kunt ook bestanden versturen via de chat. Zo kun je een plan van aanpak of documenten voor verzuimbegeleiding naar jouw cliënten sturen.

Doorverbinden

Het online consult met de cliënt kan direct worden doorverbonden naar een collega voor een second opinion. 

Een voorbeeld