top of page

Cliëntcontact met videoconsults

1:1 videocontact met een arts, collega of helpdesk. Eén klik op de afspraken-URL en je bent met een veilige verbinding met elkaar in contact via mobiel, laptop of ander apparaat. Op afspraak of ad-hoc kun je eenvoudig met cliënten of patiënten in videocontact komen zonder downloads of instellingen. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen. WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact, gebruiksgemak en veiligheid.

Directe toegang tot zorg vanuit huis

WeSeeDo is handig voor patiënten omdat ze direct toegang hebben tot zorg, zelfs vanuit hun bed. Via de agendafunctie kunnen patiënten een online afspraak maken. Per mail ontvangen zij een bevestiging met een directe, eenmalige link. Op het tijdstip van de afspraak klikt de patiënt op de link waarna hij in een virtuele wachtkamer terechtkomt totdat de arts klaar is voor het videoconsult. De arts heeft alle afspraken overzichtelijk in zijn agenda staan.

Bekijk onderstaande video hoe WeSeeDo wordt ingezet door een Arboarts.

Een videoconsult zal niet snel het fysieke contactmoment van de (bedrijfs)arts vervangen, maar kan zeker de tussentijdse afspraken efficiënter en kwalitatief beter maken. Wil je bijvoorbeeld een (röntgen)foto, dossier of een re-integratieplan bespreken, dan kun je deze tijdens het videoconsult op het scherm tonen terwijl je cliënt en jij ook nog allebei in beeld blijven. Het persoonlijke contact blijft en de wederzijdse interactie is voor beiden zichtbaar. Je mist geen enkel detail. Als dat nodig is, kan een second opinion tijdens het gesprek plaatsvinden. Voeg dan eenvoudig en veilig een andere arts toe aan het gesprek.

Relatiebeheer via videogesprekken

Met WeSeeDo kun je zelfs op drukke dagen een persoonlijk gesprek hebben met relaties. Geen lange reistijden, maar met één druk op de knop direct oogcontact. Door de veilige verbinding is de privacy van de gesprekspartners gegarandeerd.

Helpdeskfunctie

Via WeSeeDo creëer je direct videocontact met een specialist. Ben je als elektricien, installateur of inspecteur op locatie en twijfel je over de situatie? Hoe prettig is het om dan een collega of de helpdesk mee te kunnen laten kijken! Live beelden kunnen snel met elkaar worden gedeeld en als naslagwerk worden opgeslagen.

Wil je zelf ervaren en proberen hoe WeSeeDo werkt zonder verdere verplichtingen, neem contact met ons op

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page