Aanmelden online demonstratie

 

Online kennis maken met de nieuwe mogelijkheden

Een brochure lezen, een (online) presentatie zien of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk. Er gaat immers niets boven het zelf ervaren hoe een specifieke applicatie werkt. Op regelmatige basis organiseren wij online sessies waar u zonder enige verplichting aan deel kunt nemen. Een actieve deelname wordt hierbij op prijs gesteld!

We hebben een breed portfolio aan hardware en software oplossingen die we online of bij u op locatie kunnen demonstreren. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om specifiek voor uw organisatie in één sessie verschillende applicaties te tonen, zodat u zelf kunt ervaren wat de verschillen zijn. Neem contact met ons op indien dit uw voorkeur heeft.

(Online) demonstraties kunnen onder andere gegeven worden voor:

Online demo vitero

vitero biedt een ongekend aantal functies en mogelijkheden op het gebied van ‘realtime’ en gelijktijdige online communicatie en samenwerking. De online (live) demo van vitero is interactief en laat u kennis maken met de realistische manier van online samenwerken. Uiteraard biedt de demo alle ruimte voor vragen. Om deel te nemen heeft u alleen een pc of laptop met internet toegang nodig. Deelname met een tablet of ander mobiel apparaat kan, maar heeft niet de voorkeur.

Het maken van een afspraak voor een online demo kan via 036 – 767 02 95, info@blendedcommunication.nl of via het invullen van het contactformulier.

Online demo Adobe Connect

Ook Adobe Connect kunnen wij online demonstreren. Deze webinar oplossing is zeer geschikt voor online presentaties voor grotere groepen en onderscheidt zich door de zeer eenvoudige manier waarop deelnemers de virtuele omgeving kunnen betreden. Adobe Connect biedt uitgebreide mogelijkheden voor online samenwerking, virtuele klaslokalen (e-learning) en grootschalige webinars. Integreer en optimaliseer uw online communicatie rondom evenementen en maak gebruik van de registratiemodule en rapportage mogelijkheden. Zelf ervaren welke mogelijkheden Adobe Connect biedt, neem dan alstublieft contact met ons op voor een online demo.

Dit kan via 036 – 767 02 95, info@blendedcommunication.nl of het contactformulier.

 

Online demo Starleaf, Bluejeans of LifeSize

Zodra u een demonstratie wilt krijgen van de professionele videoconferecing systeem neemt u dan alstublieft contact met ons op. Eén telefoontje naar 036 – 767 02 95, een email naar info@blendedcommunication.nl of het invullen van het contactformulier is genoeg om één of meerdere systemen gedemonstreerd te krijgen. Aan de hand van uw eigen ervaring kunt u palen welke toepassing het best bij u en uw organisatie past.