Aanmelden online demonstratie

Online kennis maken met de nieuwe mogelijkheden

Een brochure lezen, een (online) presentatie zien of een video bekijken van één of meerdere oplossingen, dat kan natuurlijk. Er gaat immers niets boven het zelf ervaren hoe een specifieke applicatie werkt. Op regelmatige basis organiseren wij online sessies waar u zonder enige verplichting aan deel kunt nemen. Een actieve deelname wordt hierbij op prijs gesteld!

We hebben een breed portfolio aan hardware en software oplossingen die we online of bij u op locatie kunnen demonstreren. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om specifiek voor uw organisatie in één sessie verschillende applicaties te tonen, zodat u zelf kunt ervaren wat de verschillen zijn. Neem contact met ons op indien dit uw voorkeur heeft.

(Online) demonstraties kunnen onder andere gegeven worden voor:

Online demo vitero

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de interactieve live demonstratie waar je al je vragen over vitero kunt stellen. Om deel te nemen heb je alleen een pc of laptop met internet toegang nodig. Deelname met een tablet of andere mobiel apparaat kan, maar heeft niet de voorkeur.

Online demo Adobe Connect

Ook Adobe Connect kunnen wij online demonstreren. Deze webinar oplossingen is zeer geschikt voor online presentaties voor grotere groepen en onderscheid zich door de zeer eenvoudige manier waarop deelnemers de virtuele omgeving kunnen betreden.  Onderstaande registratie formulier is een onderdeel van het Adobe Connect Event Pack waarin alle communicatie rondom een evenement volledig geïntegreerd is.

Online demo Starleaf, Bluejeans of LifeSize

Zodra u een demonstratie wilt krijgen van de professionele videoconferecing systeem neemt u dan alstublieft contact met ons op. Eén telefoontje naar 036 – 767 02 95, een email naar info@blendedcommunication.nl of het invullen van het contactformulier is genoeg om één of meerdere systemen gedemonstreerd te krijgen. Aan de hand van uw eigen ervaring kunt bepalen welke toepassing het best bij u en uw organisatie past.