Banner online event.png

Jouw online event door ons gratis gefaciliteerd?

Jij het publiek, wij de techniek

Organiseer je een online event en heb je zelf niet de kennis, mogelijkheden of apparatuur in huis? Lijkt het jou interessant om een nieuw en interactief platform te proberen en hierbij te leren van experts op het gebied van online events? Maak kans op gratis organisatie van jouw event in een online omgeving.

Blended Communication helpt jou graag met de organisatie van jouw event. In maart 2021 bieden wij onze diensten gratis aan voor de eerste tien bedrijven die zich aanmelden en voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Voor elke manier van online communicatie biedt Blended Communicatie de technologie, trainingen en ondersteuning. Jij kunt je zo concentreren op de inhoud, wij regelen de rest. Of het nu gaat om een webinar, interactieve bijeenkomst, virtuele paneldiscussie of een live streaming event, wij helpen je graag om er een succes van te maken, in elke fase van je event.

 

Wij bieden jou:

  • Een online event in een virtuele en interactieve omgeving die groot genoeg is voor jouw publiek

  • Wij richten de online omgeving in met jouw logo, presentatie en Q&A

  • Wij geven support tijdens het event

  • Je ontvangt een registratielink die je met je uitnodiging mee kunt sturen

  • Je krijgt na afloop de opname van het event

  • Je ontvangt een lijst met aanwezigen

 

Zo maak jij kans op een gratis online event

  • Ben jij werkzaam in de zakelijke dienstverlening, het onderwijs, de overheid of heb je een trainingsbureau?

  • Heb jij een publiek dat je wilt bereiken met jouw boodschap, training of webinar?

  • Kun je deelnemers garanderen en zelf de content en sprekers regelen?

  • Ga je ermee akkoord dat wij een referentie publiceren over het online event?

 

Vul dan onderstaand formulier in en geef een korte toelichting (event, gewenste datum, publiek, omvang, doel) of stuur een e-mail naar info@blendedcommunication.nl met een korte motivatie. Voldoe je niet aan bovenstaande voorwaarden, maar heb je een leuk idee? Neem dan gerust contact met ons op.  

Meer over Blended Communication

Welke blend van online samenwerken past het beste bij jouw organisatie, doelen en gebruikers? Voor elke manier van online communicatie biedt Blended Communicatie de technologie, trainingen en ondersteuning. Of het nu gaat om 1-op-1 contact, online leren, samenwerken, cliëntafspraken of events. . Wij helpen jou graag om de beste keuze te maken uit applicaties zoals vitero, BlueJeans, Lifesize, WebEx Teams, Starleaf en Adobe Connect. Wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.