top of page

Interactieve leeromgevingen

Je hebt online leeromgevingen waarin je synchroon, tegelijkertijd met anderen, live bent en interactie met elkaar hebt zoals in het virtuele klaslokaal vitero. Daarnaast zijn er platforms voor asynchroon leren, plaats- en tijdonafhankelijk. Denk aan videohandleidingen, e-learnings, onboarding, certificeringen e.d.. hihaho en Knowingo+ zijn eenvoudige tools waarmee je je les interactief kunt maken, effectief materiaal kunt hergebruiken en laagdrempelig content beheren. 

hihaho interactieve video

Video is één van de snelst groeiende vormen om kennisoverdracht te laten plaatsvinden. Als video in een leeromgeving gebruikt wordt, vervult het een passieve rol. Door de video interactief te maken wordt de deelnemer betrokken en neemt het leerrendement - aangetoond - sterk toe. hihaho visualiseert dat wat de kijkers echt moeten weten, toetst resultaten, registreert en rapporteert. hihaho interactieve video draagt bij aan gewenste gedragsverandering. In onderstaand voorbeeld, dat is gemaakt voor Nederlands grootste grootgrutter, wordt medewerkers in korte tijd geleerd hoe met klanten om te gaan.

Zelf een keer proberen en ervaren hoe eenvoudig het is om een bestaande video interactief te maken? Wij maken zonder verdere verplichtingen een account voor je aan en leggen je graag uit hoe je je eerste interactieve video kunt publiceren.

Wil je nog meer voorbeelden zien, klik hier.

Met Knowingo+ spelenderwijs borgen van kennis

Knowingo+  is een innovatief platform voor smartphone/tablet waarbij de leerervaring is gebaseerd op de nieuwste gamification motivators, druppelsgewijze leermethodiek en psychologische en onderwijskundige principes. Hierdoor ervaren gebruikers Knowingo+ als een leuke trivia leergame! Laagdrempelig en spelenderwijs raken medewerkers betrokken. Ze ontwikkelen zichzelf dagelijks waardoor verandering optreedt.

Persoonlijk en intelligent

Door het gebruik van geavanceerde zelflerende algoritmes, statistieken, big data en uitgebreide leeranalyses is Knowingo+ een unieke persoonlijke ontwikkelgame. Knowingo+ past zich continu aan het leergedrag van de speler aan zodat maatwerk ontstaat. Individuele leercurves, reactiepatronen, vergeetcurves, motivatie en veranderingen in kennis worden geanalyseerd en meegenomen in het leeraanbod. Hierdoor biedt het platform op het juiste moment up-to-date kennis en herhaling.

Altijd en overal
De mobiele applicatie zorgt dat medewerkers plaats en tijd onafhankelijk leren. Thuis, onderweg of in verloren minuten zonder gebruik van data. Knowingo+ past hierdoor in elke drukke functie zonder dat dit ten koste gaat van de tijd en daarmee gepaard gaande kosten die het bijwonen van een training met zich meebrengt.

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page