top of page
ExecutiveOffice-01_edited.jpg

Zoom
Een compleet communicatieplatform, video, webinar, chat, bellen en meer!

Volledig nieuw ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en gemaakt voor de wereld waarin we nu leven  

Zoom is een zogenaamd UCaaS (Unified Communication as a Service) platform, die als enige als  'video-first' oplossing is ontwikkeld. Er is dus geen 'historische bagage' waar andere communicatie platformen wel rekening mee moeten houden. Zoom is gemaakt voor de wereld waarin we nu leven en dat verklaart mede enorme groei van Zoom. Eén uniform platform voor video, bellen, vergaderen en chatten op Windows, Apple MacOS, Apple iOS en Google Android-apparaten

Zoom Meetings

Voor zakelijk communiceren.  Online communicatie-oplossing voor videoconferencing en messaging op elk apparaat. 

Lees meer

Zoom Events

Koppel en combineer meerdere webinarsessies  met Zoom Meetings voor langere, meer interactieve virtuele ervaringen. Zoom Events omvat volledig evenementenbeheer met functies zoals evenementenhubs, registratie en kaartverkoop, en verbeterde rapportage.

Lees meer

Zoom Video Webinars

Schaalbare webinar software ideaal voor enkele sessies met één-op-veel presentaties. Deelnemers kunnen vanaf elk apparaat deelnemen.

Lees meer

Zoom Rooms

De moderne werkruimte voor hybride teams. Breng samenwerking via HD-video in elke ruimte - op kantoor, of thuis - en laat deelnemers op afstand en in vergaderruimtes realtime samenwerken. Start eenvoudig een vergadering, reserveer een ruimte en  inhoud delen.

Lees meer

Zoom Phone

Zoom Phone is een cloud oplossing voor telefonie, inclusief doorschakelen, doorverbinden, voicemail en gesprek opnemen. 

Lees meer

Zoom biedt de volgende diensten:

 • Zoom Meetings (Basic, Pro, Business & Enterprise)
  Video vergaderingen tot wel 1.000 deelnemers met een groot aantal functies en mogelijkheden om de interactie met de deelnemers aan te gaan.
   

 • Zoom Webinar & Events
  Online Video Webinar of een compleet online event met meerdere parallelsessies van 500 tot 10.000 deelnemers of meer.
   

 • Zoom Rooms
  Faciliteer hybride teams in elke kantoorruimte. Reserveer de ruimte en start eenvoudig een vergadering vanuit één systeem.
   

 • Zoom Phone
  Vervang je telefooncentrale, integreer telefonie in Zoom en bespaar kosten. Start een telefoongesprek op elk apparaat en escaleer een gesprek naar een Zoom videomeeting. 
   

 • Zoom United
  Alles in één, meer valt er niet te vertellen ;-).

bottom of page