top of page

Leren omgaan met de techniek

De inzet van technologie valt of staat bij de kennis en kunde in het gebruik. Wij besteden daarom, zeker in de beginfase, veel tijd om onze klanten te helpen bekend te worden met de tools. Van alle producten en diensten die wij aanbieden, geven wij gebruikerstrainingen die je helpen om jouw online omgeving op een bruikbare en doelgerichte manier in te richten. De trainingen bevatten veel videomateriaal, tutorials en tips waarmee je zelf stap voor stap leert werken met de tool.

Vraag Blended Communication naar de opties voor trainingen voor de tool die jij gebruikt.

Effectieve virtuele vergaderingen

De voorzitter heeft veel invloed op een succesvolle virtuele vergadering. Afhankelijk van de bedrijfscultuur, het aantal deelnemers en het doel van de vergadering, kunnen diverse faciliterende functies en mogelijkheden ingezet worden. Wij bieden trainingen aan om de verschillende instelbare gereedschappen optimaal te leren gebruiken zodat je gestructureerde online vergaderingen voor grote groepen kunt organiseren.

Webinar-coaching

Met webinar-coaching adviseren wij je hoe je je op een efficiënte wijze voorbereidt op een online bijeenkomst of webinar. Welke tool is het meest geschikt? Hoe bouw je je programma op? Ook de uitnodigingen en registratiemogelijkheden worden behandeld.

20200609 128244324_s.jpg

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page