Non-verbale communicatie in online bijeenkomsten

Vergaderingen, trainingen, coachingsgesprekken.... We doen het grotendeels online in deze tijd. En daarmee brengen veel tijd door in programma's als MS Teams, Zoom, Webex, Google Hangout, etc.
 

Je doet het maar, je houdt het vol en ondertussen merk je dat je moe wordt, dat er miscommunicatie ontstaat en dat het moeilijk is echt te begrijpen wat je collega of leidinggevende bedoelt.
 

Loop je er wel eens tegenaan dat je collega wegkijkt in het gesprek of de hele tijd zit te fronsen? Wat kan dat betekenen?

Wil jij ook online non-verbale signalen lezen?

Het goed lezen van non-verbale communicatie is nu belangrijker dan ooit. Of je nu vergadert met je collega's, als coach een deel van je coachingsgesprekken online voert of misschien zelfs wel online met groepen werkt als trainer, teamcoach of facilitator. Wil leren hoe je kunt zien of de spanning op loopt of wanneer je even door moet vragen, of juist wat rust creëren, hoe je emoties kunt lezen en de 3 basis communicatie typen kunnen herkennen?

De trainers: Annemieke en Marion
Annemieke

Annemieke Meurs (https://www.face-value.eu/over-facevalue/) is non-verbaal gedragsspecialist. Zij werkt als coach en adviseur en leidt mensen op tot non-verbaal coach en analist. Zij is oprichter van de Face-Value Methode en heeft het gelijknamige boek geschreven. Daarnaast is zij fysiotherapeute en geeft adviezen omtrent houding en ademhaling.

Marion

Marion Reijerink (https://www.marion.tc/over-marion/wie-zijn-wij/wie-is-marion-reijerink) is directeur/eigenaar van Marion.tc en founder van atSync, een opleidingsbureau voor trainers en docenten in live online.

Gefaciliteerd en ondersteund door Blended Communication.

Niet gelukt om live mee te maken of nog een keer bekijken?

Beleef de Webinar zelfs achteraf interactief mee. Tijdens het kijken worden vragen gesteld, kun je meedoen met de verschillende polls, wordt de presentatie beschikbaar gemaakt en kun je je inschrijven voor de volgende sessie.