Oplossingen

Adobe Connect

Een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikt services voor online vergaderen, e-learning en webinars.

vitero

vitero staat voor virtual team room en is software die effectieve virtuele trainingen en vergaderingen mogelijk maakt. In tegenstelling tot veel andere webconferencing oplossingen, ondersteunt vitero op een zeer realistische manier online samenwerking.

Blue Jeans is een videocommunicatie oplossing met onbegrensde mogelijkheden en een van de snelst groeiende cloudoplossingen in de markt. Het unieke van Blue Jeans is dat u diverse videoconferencing oplossingen met elkaar kunt verbinden.

StarLeaf combineert videoconferencing hardware met de StarLeaf Cloud service. U kunt nu simpel een videovergadering opzetten tussen een iPad, laptop en een videoruimte. StarLeaf is onderscheidend door de gemakkelijk te bedienen interface, dat op ieder systeem identiek is.

Direct, eenvoudig en zonder te downloaden op afspraak of ad-hoc video contact. WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact, gebruiksgemak en veiligheid.

WebEx Teams

Cisco WebEx levert zijn applicaties via de eigen Cloud omgeving, een zeer veilig en betrouwbaar platform voor online vergaderen. Blended Communication is wederverkoper en specialist op het gebied van alle WebEx conference diensten.

Video is een van de snelst groeiende markten. Als video in een leeromgeving gebruikt wordt vervult het een passieve rol. Door de Video interactief te maken wordt de deelnemer betrokken en neemt het leerrendement (aangetoond) sterk toe.

Knowingo

Knowingo+ is een innovatief platform voor smartphone/tablet waarbij de leerervaring is gebaseerd op de nieuwste gamification motivators, druppelsgewijze leermethodiek en psychologische en onderwijskundige principes.

Lifesize

LifeSize is een revolutionaire videoconferencing pionier. LifeSize is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor video, dit heeft geleid tot unieke diensten en hardware zoals HD videoconferencing, waarvan LifeSize de grondlegger is.

Welke toepassing sluit aan bij uw vraag? 

Ondanks het feit dat veel functies en mogelijkheden bij de diverse oplossingen hetzelfde zijn en er dus een grote overlap bestaat, heeft elk product of dienst zo zijn eigen kenmerken. Je zou het niet denken, maar een simpele functie als chatten kan op diverse manieren worden weergegeven met een geheel ander effect op het overbrengen van de boodschap. Zodra de termen “Webconferencing” en “Videoconferencing” bijvoorbeeld worden gebruikt, ontstaat er vaak al verwarring. Ze worden regelmatig verwisseld, sterker nog ze worden soms zelfs door elkaar heen gebruikt. Feitelijk hebben deze termen verschillende betekenissen en een andere strekking.

 

Blended Communication heeft een zeer breed productfolio waaruit kan worden gekozen om er zeker van te zijn dat deze aansluit bij de klantvraag. Een goede analyse van de behoefte is noodzakelijk voordat er een specifiek product gekozen kan worden.

 

Contact

 Adres. W. Dreesweg 6A, 1314 VB Almere  Nederland

Tel. +31 36 767 02 95

© 2021 by Blended Communication B.V.