Oplossingen

Adobe Connect

Een veilige, flexibele en schaalbare oplossing en één van ’s werelds meest gebruikte services voor online vergaderen, e-learning en webinars.

vitero

vitero staat voor virtual team room. Het is een platform dat effectieve virtuele trainingen en vergaderingen mogelijk maakt. Het biedt een realistische manier van online samenwerking.

Blue Jeans is een videocommunicatie-oplossing met onbegrensde mogelijkheden en een van de snelst groeiende cloudoplossingen in de markt. Het unieke van Blue Jeans is dat je diverse videoconferentie-oplossingen met elkaar kunt verbinden.

StarLeaf combineert videoconferentie-hardware met de StarLeaf Cloud service. Je kunt nu simpel een videovergadering opzetten tussen een iPad, laptop en een videoruimte. StarLeaf is onderscheidend door de gemakkelijk te bedienen interface dat op ieder systeem identiek is.

Direct, eenvoudig en zonder te downloaden op afspraak of ad-hoc videocontact. WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact, gebruiksgemak en veiligheid.

WebEx Teams

Cisco WebEx levert zijn applicaties via de eigen cloudomgeving, een zeer veilig en betrouwbaar platform voor online vergaderen. Blended Communication is wederverkoper en specialist op het gebied van alle WebEx conference diensten.

Video is een van de snelst groeiende markten. Als video in een leeromgeving gebruikt wordt, vervult het een passieve rol. Door de video interactief te maken, wordt de deelnemer betrokken en neemt het leerrendement (aangetoond) sterk toe.

Knowingo

Knowingo+ is een innovatief platform voor smartphone/tablet waarbij de leerervaring is gebaseerd op de nieuwste gamification motivators, druppelsgewijze leermethodiek en psychologische en onderwijskundige principes.

Lifesize

LifeSize is een revolutionaire videoconferentie pionier. LifeSize is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor video. Dit heeft geleid tot unieke diensten en hardware zoals HD videoconferentie waarvan LifeSize de grondlegger is.

Welke toepassing sluit aan bij jouw vraag? 

Blended Communication heeft een zeer breed productfolio waaruit kan worden gekozen. Wij vinden het belangrijk om een goede analyse te maken van jouw behoefte. Dan kunnen wij jou adviseren welke toepassing het beste aansluit op jouw vraag. 

Veel functies en mogelijkheden zijn bij de diverse oplossingen hetzelfde, er is grote overlap. Toch heeft elke applicatie zijn eigen kenmerken. Je zou het niet denken, maar een simpele functie als chatten kan op diverse manieren worden weergegeven en daarmee een boodschap heel anders overbrengen. Termen als 'Webconferentie' en 'Videoconferentie' worden door elkaar heen gebruikt, maar hebben verschillende betekenissen en een andere strekking. Wij lichten graag de overeenkomsten en verschillen toe.