Organisaties delen steeds meer kennis digitaal. Nu kan dat met tekst. Maar een animatie, web publicatie of film is natuurlijk leuker. BRAINSTUD is de producent van dit alles. Voor elke productie heeft BRAINSTUD een geolied proces met producers, regisseurs, creatievelingen en eigen studio’s. Er wordt gewerkt met vaste tarieven, vaste kwaliteit en korte levertijden. Zie BRAINSTUD als een fabriek. Een digitale content fabriek.

Bij BRAINSTUD mogen de producten dan creatief zijn, het proces is allesbehalve. Regisseurs bereiden iedere productie tot in de puntjes voor en voeren een strak verwachtingsmanagement. Zo worden onverwachte meerkosten of een ellenlang traject voorkomen. En het eindresultaat wordt beter. Een goed productieproces dwingt je namelijk om eerst een goed script te bedenken. En dan kan een creatief zoveel mooier werk leveren.

Eén van de producten van BRAINSTUD is Whiteboard Animation. Een korte animatie van nog geen twee minuten geeft uitleg hoe het werkt. Ervaar het zelf met onderstaande video!