Tools

Direct, eenvoudig en zonder te downloaden op afspraak of ad-hoc video contact.

WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact, gebruiksgemak en veiligheid. Met focus op persoonlijke communicatie, aandacht en vertrouwen via het internet. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om met cliënten of patiënten in contact te komen zonder enige downloads of instellingen. Eén klik op de URL en je bent met elkaar in contact via de camera van je mobiel, laptop of andere apparatuur.

Ook voor zakelijk gebruik biedt WeSeeDo de uitkomst. Je hebt een drukke agenda en de voorkeur voor persoonlijke contact met jouw relaties. Hoe houd je de controle en het overzicht zonder deadlines en klant contacten uit het oog te verliezen? Met WeseeDo kun je zelfs op drukke dagen een persoonlijk gesprek hebben met relaties. Geen lange reistijden of -afstand. Met één druk op de knop direct oogcontact en door de veilige verbinding is de privacy van iedereen gegarandeerd.

In de zorg kan je met WeSeeDo makkelijk afspraken achter elkaar uitvoeren. Via de agendafunctie in WeSeeDo kunnen patiënten eventueel zelf een online afspraak maken, waarvan zij per mail een bevestiging met de eenmalige link ontvangen. Op het tijdstip van de afspraak klikt de patiënt op link. Ook voor de online afspraken geldt dat er een (virtuele) wachtkamer is, waar de patiënten op hun beurt kunnen wachten. 

WeSeeDo is handig voor jou en je patiënten, die zo direct toegang hebben tot zorg, zelfs vanuit hun bed.

Of je nu elektricien, installateur of inspecteur bent, hoe prettig is het om bij twijfel een collega even mee te kunnen laten kijken? Zeker als je onzeker bent, met iets wordt geconfronteerd wat je niet eerder bent tegengekomen of als je hulp nodig hebt van een specialist, WeSeeDo biedt direct videocontact met een collega, helpdesk of callcenter. Live beelden kunnen snel met elkaar worden gedeeld en bovendien voor naslagwerk worden opgeslagen.