top of page

Aanwezigheid en activiteit van deelnemers meten met vitero monitoring+


Geef je trainingen of opleidingen waarbij je accreditatie- of studiepunten toekent aan deelnemers? Dan kun je dit online nu ook eenvoudig bijhouden.


vitero monitoring

De module vitero monitoring legt gegevens vast over het gebruik van én in vitero. Je kunt deelnemers en publiek registreren, het aantal sessies per team bijhouden en de totale bezetting in het online klaslokaal zien. Via diverse filters kun je gegevens selecteren en in een .CSV-bestand exporteren. Dat kan zowel geanonimiseerd als gepersonaliseerd.

Module vitero monitoring+

In deze plus-variant van de monitoringsmodule heb je de optie om accreditatie- of studiepunten automatisch toe te kennen. Dat kan voor een bepaalde duur dat een deelnemer aanwezig is in een sessie en voor activiteiten die een deelnemer onderneemt. Denk aan het delen van een sticker of post-it op het werkblad of het invullen van een poll. Alle functies die beschikbaar zijn onder ‘Samenwerking’ in de moderatiekoffer kun je registreren.Hoe werkt de toekenning van punten?

De toekenning van punten voor (actieve) deelname aan sessies bepaal je zelf:

  • Welk percentage van de geplande sessietijd moet de deelnemer minimaal aanwezig zijn om punten te krijgen?

  • Hoeveel punten wil je dat een deelnemer toegewezen krijgt voor een bepaald aantal minuten?Bij Monitoring+ komt daar de vraag bij:

  • Welk percentage van de door de Teamleader geïnitieerde interacties tellen mee om punten mee te behalen?

Rapportage:

Alle data worden in het Vitero Management Systeem vastgelegd. Via ‘Rapportage’ in het VMS kun je de lijst van deelnemers downloaden in een .CSV-bestand inclusief hun activiteiten en toegekende punten.Virtuele verkenningstocht

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten van de module vitero monitoring+? Neem contact op via tel.: 036 767 02 95 of hallo@blendedcommunication.nl, dan gaan we samen op virtuele verkenning.


Online inspiratie

Volg Blended Communication op LinkedIn voor inspiratie over oplossingen voor online leren en communiceren. Op de vitero LinkedIn-pagina delen we weetjes en uitlegfilmpjes en kun je met andere gebruikers tips uitwisselen.

Comments


bottom of page