top of page

Blended Communication wordt strategisch partner van Adobe Connect


Blended Communication wordt de strategische partner van Adobe Connect in Nederland:


“We tillen online communicatie en samenwerking naar een hoger niveau”


ALMERE – Adobe Connect mag zich wereldwijd rekenen tot één van de meest gebruikte producten voor het houden van webinars en online vergaderingen. Al geruime tijd biedt Blended Communication trainingen en support voor haar Adobe Connect klanten. Dit wordt nu geformaliseerd met een strategisch partnership. Timo Bleeker, mede-eigenaar van Blended Communication, legt uit waarom Adobe Connect voor Blended Communication heeft gekozen.
Bleeker: “Tijdens de laatste Adobe Connect partnerbijeenkomst die recentelijk in Amsterdam plaatsvond, werd onder andere aandacht besteed aan de strategie van Adobe Connect. Daar waar  Adobe Connect in het verleden de nadruk legde op directe licentieverkoop, wordt de focus verlegd naar regionale ondersteuning en het gebruik van Adobe Connect. Hoe je de technologie toepast en voor jouw doelstellingen inzet, dat is juist hetgeen waar wij ons op focussen. De technologie moet niet leidend zijn, maar ondersteunend. Virtuele vergaderingen en overleg in Adobe Connect zijn eenvoudiger, sneller, goedkoper en vaak zelfs effectiever dan vergaderingen die fysiek op één locatie plaatsvinden.”

De steeds verder toenemende globalisering en voortdurende technologische versnelling zijn aanleiding voor veelvuldig intern-, en extern overleg. Het resultaat: frequent reizen naar collega’s, partners, klanten en leveranciers zorgen voor hoge kosten, een enorm verlies van tijd en veel stress en dan hebben we het nog niet eens op de negatieve invloed op het milieu. De behoefte om te communiceren gaat echter vaak veel verder en is veel complexer dan een telefonische vergadering en e-mails. Steeds meer organisaties zijn daarom op zoek naar nieuwe mogelijkheden om efficiënter en effectiever te communiceren en hier biedt Adobe Connect een oplossing.

Comments


bottom of page