top of page

Karin Hornstra vertelt over haar ervaringen met vitero

Karin Hornstra is virtual classroom expert en 50 plus business coach voor opleiders, trainers en consultants. We leggen haar een aantal vragen voor over vitero.

Voor wat voor soort sessies gebruik je vitero?

Live online leren. Sessies, tooltrainingen, eigen trainingen en live online leren. Ik geef trainingen waarin ik mensen leer hoe ze aan de slag kunnen met een ander verdienmodel. Ik moderate ook sessies voor anderen, zowel technisch als inhoudelijk.

Heb je andere applicaties gebruikt/gebruik je andere applicaties?

Er zijn vijf tools die ik goed ken, zoals Adobe connect. Op dit moment werk ik het liefst met vitero.

Heb je vitero je snel eigen kunnen maken? Hoe heb je het leren werken met vitero zelf ervaren en wanneer voelde je vertrouwd genoeg om te werken met vitero?

In 2013 ben ik begonnen. Toen ik stopte als interimmer ben ik mij gaan verdiepen in live online leren. Ik was enthousiast omdat het mij de gelegenheid geeft om te werken waar ik wil; thuis, in Spanje, op kantoor. Timo benaderde mij over vitero zo’n 6 jaar geleden. Na het bekijken van de demo was ik overtuigd.

Waarin onderscheidt vitero zich?

Het verwerken van gebruikersfeedback is belangrijk bij vitero. Ze passen de tool ook aan technologische ontwikkelingen, denk aan one-click, deelnemen zonder installeren. De nieuwe release ziet er ook weer goed uit, het wordt steeds beter. De software is intuïtief en de knoppen zijn duidelijk. De persoonlijke communicatie met vitero is fijn. De lijnen zijn kort, bij andere leverancier krijg je geen contact en bij vitero wordt feedback direct opgepakt.

Hoe ervaren deelnemers de sessies in vitero? Kun je dit onderbouwen met voorbeelden?

Mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus kunnen werken en direct aansluiten in een sessie, zelfs digibeten.

En hoe is de ervaring en samenwerking met Blended Communication? De samenwerking met Timo is prettig. Wanneer er tijdens de sessies iets niet goed loopt, zit hij direct in de ruimte. Wanneer nieuwe klanten vitero willen proberen, kunnen ze gebruik maken van het account van mij en Janny. Timo stuurt geregeld mensen naar ons door en andersom verwijzen wij mensen ook naar Timo voor een licentie.

Heb je nog iets toe te voegen?

Op onze website www.liveonlinetrainen.nl kun je een sessie in onze trainingsruimte boeken.


Comments


bottom of page