top of page

Advies

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het gaat Blended Communication daarbij niet om het leveren van het nieuwste van het nieuwste aan organisaties, wij willen de beste blend voor ieders online leer- en communicatiedoeleinden. Wij nemen bestaande organisatorische en communicatieve structuren mee in ons advies. Is integratie van systemen mogelijk of is het slimmer compleet over te stappen op een andere technologie? Waarmee kan jouw organisatie de productiviteit verhogen, het succes van een product of dienst vergroten of efficiënter werken?

"Het draait bij ons om het juiste advies vooraf en de beste ondersteuning na jouw keuze."

Implementatie

Met goede technologie alleen ben je er nog niet. De absolute voorwaarde voor een succesvolle introductie van tools is een hoge mate van acceptatie van de toekomstige gebruikers. Het management moet erachter staan, gebruikers moeten getraind worden en je moet de invoering van het gebruik van het nieuwe systeem goed plannen. Een heel implementatieproject dus, dat wij graag voor jou en met jou managen.

Support

Slim, snel en efficiënt werken. Daar staan wij voor, zodat jij je op jouw eigen werkzaamheden kunt richten. Onze medewerkers zijn getraind om jou te helpen bij je supportvraag. Wij hebben zelf een hekel aan voice response systemen, dus je krijgt altijd een medewerker aan de telefoon. We reageren zo snel mogelijk, zelfs ‘s avonds en in het weekend.

Hulp nodig? Klik hier om een support-ticket aan te vragen of ga naar contact om te zien hoe je ons kunt bereiken.

Support.png

Faciliteren van jouw online event

Organiseer je een online event en heb je de kennis, software of apparatuur zelf niet in huis? Blended Communication biedt 'turn key' oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van één of meerdere van onze hardware- en softwareoplossingen. Jij kunt je zo concentreren op de inhoud, wij regelen de rest. Of het nu gaat om een webinar, interactieve bijeenkomst, virtuele paneldiscussie of een live streaming event, wij helpen je graag om er een succes van te maken, in elke fase van je event. Lees hier hoe wij jou met jouw event kunnen helpen.  

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page