top of page

BlueJeans

onbegrensde mogelijkheden

De verbindende oplossing

BlueJeans is een videocommunicatie oplossing met onbegrensde mogelijkheden en een van de snelst groeiende cloudoplossingen in de markt. Het unieke van BlueJeans is dat u diverse videoconferencing oplossingen met elkaar kunt verbinden. Het maakt niet uit of u gebruik maakt van Polycom, LifeSize of Cisco of software oplossingen als Microsoft Lync en Google hangouts, BlueJeans brengt ze allemaal samen. Ook kan men deelnemen via een laptop, tablet of smartphone. Kunt u niet via video deelnemen dan kunt u altijd nog inbellen met een mobiele of vaste telefoonverbinding.

Multipoint

In een BlueJeans sessie kunt u standaard 25 deelnemers bij elkaar brengen, dit kan uitgebreid worden naar 100 deelnemers. Heeft u binnen uw bedrijf meerdere videosystemen staan die alleen naar elkaar kunnen bellen (point-2-point) dan is BlueJeans de spin in het web, u kunt het platform gebruiken om tegelijkertijd meerdere verbindingen op te zetten (multipoint). Dit scheelt enorm in kosten omdat het niet nodig is om infrastructuur aan te schaffen.

Schaalbaarheid

Omdat BlueJeans volledig in de Cloud draait hoeft u geen dure hardware en software aan te schaffen, ook heeft u geen kosten voor beheer en installatie. U kunt eenvoudig extra licenties of poorten aanschaffen wanneer dat nodig is. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor hoge investeringen te staan.

Content delen

Deel uw laatste marketing slides of loop door de budgetplannen in HD kwaliteit tot maximaal 1080p. Ook als u een video wilt laten zien van een product of bijvoorbeeld de laatste versie van een bedrijfsfilm dan kan dit binnen BlueJeans. Het is perfect gesynchroniseerd zodat iedereen op hetzelfde moment de video ziet, ongeacht het platform men gebruikt.

Opnemen van uw vergaderingn 

U heeft nu de mogelijkheid om uw vergadering op te nemen, te bekijken en te delen. BlueJeans neemt niet alleen de video op maar ook alle content die u heeft gebruikt. Kon iemand niet bij uw training aanwezig zijn? Neem deze op en men kan hem op een later tijdstip terug kijken.

Eenvoudig in gebruik

BlueJeans heeft een zeer gebruiksvriendelijke online portal beschikbaar zodat u eenvoudig een videoconference kunt opzetten. Nodig deelnemers uit en laat ze kiezen of ze deel willen nemen via een vergadersysteem, Laptop, mobiel of App. Er is een integratie met Outlook zodat vergaderingen ook direct in uw kalender komen.

Voor wie

BlueJeans is voor iedereen die op een eenvoudige wijze gebruik wil maken van videoconferencing en voor iedereen die plaats en tijd onafhankelijk wil werken ongeacht het hard- of software merk. De BlueJeans oplossing wordt gebruikt bij multinationals maar ook in het MKB en zowel in de gezondheidszorg als bij advocatenkantoren.

bottom of page