top of page

Lifesize

pionier op het gebied van HD videoconferencing

Lifesize

Lifesize is een revolutionaire videoconferencing pionier. Opgericht in 2003 en een voorloper op het gebied van videocommunicatie. Een goed voorbeeld hiervan is Lifesize Cloud. Met Lifesize Cloud is het mogelijk om iedereen binnen uw organisatie samen te brengen via video, dit kan via een laptop, tablet, mobiel of videosysteem. Lifesize is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor video, dit heeft geleid tot unieke diensten en hardware zoals HD videoconferencing, waarvan Lifesize de grondlegger is. Het bedrijf heeft altijd de doelstelling gehad om videoconferentie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit ervaart men door het eenvoudige gebruik en de lage instapkosten voor professioneel videovergaderen.

Icon serie

Naast de Lifesize Cloud dienst heeft Lifesize hardware ontwikkeld die hoge kwaliteit videoconferencing mogelijk maakt. De Lifesize Icon is in verschillende variaties verkrijgbaar en heeft een volledige integratie met Lifesize Cloud. De Icon serie is geschikt voor de kleinere vergaderkamer tot de grote boardroom.

De Icon systemen kennen een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en zijn eenvoudig te bedienen. Met het touchpanel op de Lifesize Phone is het makkelijk om een multipoint sessie of ad-hoc call te starten vanuit het adresboek of favorietenlijst. Een presentatie delen of een videogesprek opnemen is ook in een klik gedaan. Dit alles voor een zeer gunstige prijs-prestatie verhouding.

bottom of page