top of page

Trainingen

Kennis en informatie delen, een boodschap overbrengen of ideeën uitwisselen: communicatie is een vak. Het is niet voor niks dat er een zeer ruim aanbod is van trainingen en opleidingen die zich richten op deze vaardigheid. Wij bieden gebruikerstrainingen om de technologie in de vingers te krijgen en inhoudelijke trainingen. Hoe ontwerp je een online training en hoe pas je bestaand cursus- en opleidingsmateriaal aan voor online werkvormen? Wij bieden ook cursussen aan docenten en trainers om te helpen in de combinatie en/of overgang van een fysiek naar virtueel klaslokaal.

Gebruikerstrainingen
 

Gereedschapskist schoon_edited.png

Trainingen ontwerpen
 

Wist je dat je ook je eigen trainingsruimte kunt huren? 

Werk je als zelfstandig trainer en heb je tot nu toe gebruik gemaakt van virtuele ruimtes van een opleidingsinstituut of onderneming? Overweeg dan om een licentie af te nemen voor een persoonlijke trainingsruimte. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en optionele modules, daarom is het wat lastig om prijzen op de website te vermelden. 
Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Janny.webp

Janny van der Laan, vitero trainer

Met vitero is heel veel mogelijk om een online training beter te maken. Het heeft het in zich om dé Trainerstool van de toekomst te worden. Niet voor niets werken grote trainingsorganisaties als NCOI en GITP ermee.

Vraag Blended Communication naar de opties voor trainingen die passen bij jouw online communicatie

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page