Trainingen

“Van alle producten en diensten die wij voeren geven wij gebruikers trainingen.”

Trainingen

Kennis en informatie delen, de boodschap overbrengen of een vaardigheid leren, oftewel communiceren, is een vak. Het is niet voor niks dat er een zeer ruim aanbod is van trainingen en opleidingen die zich richten op deze vaardigheid. Zodra er meerdere middelen worden ingezet voor vergaderingen, overleg of trainingen, dan heeft dit impact op de communicatie. Blended Communication biedt een breed scala aan trainingen die helpen in het gebruik van de technologie, het geschikt maken van deĀ gebruikte materialen en het overbrengen van de boodschap.

Product gerelateerde trainingen

De inzet van technologie valt of staat bij de kennis en kunde in het gebruik. Blended Communication spendeert daarom veel tijd, zeker in de beginfase, om onze klanten te helpen bekend te worden met de betreffende oplossingen. Van alle producten en diensten die wij voeren geven wij gebruikers trainingen.

De oplossingen op het gebied van webconferencing zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk. De deelnemers hoeven geen specifieke computerkennis te hebben om de virtuele omgeving te benaderen. Bent u moderator, mediator of trainer, dan zijn er wel speciale vaardigheden waarin u zichzelf kunt trainen. U leert de tools, welke u geboden worden, optimaal te benutten. Blended Communication laat uw vergadering succesvol verlopen en zorgt door de inzet van de juiste toepassingen op het juiste moment voor voldoende interactie. Blended Communication faciliteert diverse product gerelateerde trainingen, gericht op het gebruik van de technologie.