Trainingen

“Blended Communication faciliteert in trainingen welke u helpen om uw online omgeving op een bruikbare en doelgerichte manier in te richten.”

Inhoudelijke trainingen

U wilt uw online training ontwikkelen en bent op zoek naar de beste manier om reeds bestaand materiaal, powerpoints en lesmateriaal  geschikt te maken voor een online omgeving. Hoe behoudt u de kern van de boodschap en brengt u deze goed over.

Blended Communication faciliteert in trainingen welke u helpen om uw online omgeving op een bruikbare en doelgerichte manier in te richten.

Online programma Virtual Classroom trainer

Het doel van dit programma is om trainers een basis te geven om als online trainer in een Virtual Classroom aan de slag te kunnen gaan.  Je leert zelfstandig werken met Adobe Connect, de Virtual Classroom tool met veel mogelijkheden voor interactie. Ook de opbouw van een online training maakt onderdeel uit van het programma.

Kijk hier voor meer informatie over het standaard en VIP programma.

Ontwerp je online training

Deze training maakt deel uit van het programma Virtual Classroom trainer , maar is ook verkrijgbaar losse training voor iedereen die een online training of programma wil ontwikkelen. Tijdens deze training ontwikkelt  u de vaardigheden om een online programma vorm te geven. Hoe passen bestaand materiaal en PowerPoint presentaties in een online programma. Hoe kunt u toch de kern  van de “boodschap”  overbrengen. U leert hoe u een online training opbouwt, de focus behoudt en om keuzes te maken. Wat zet u wel en wat zet u niet in uw online training.

Kijk hier voor meer informatie over het standaard en VIP programma.

Webinar-coaching

Als trainer, expert of coach wil je online zichtbaar zijn. Welke vraagstukken zijn er op het moment dat je voor het eerst een webinar of online seminar wilt geven. Met webinar-coaching adviseren wij hoe u zich op een efficiënte wijze voorbereidt op een online bijeenkomst of webinar: waar begint u, welke webinar tool is geschikt, maar ook het uitnodigings traject en de registratiemogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie over webinar coaching.