top of page

Change Management

Effectief transformeren

De argumenten voor het invoeren van nieuwe software zijn legio: vaak betreft het  verhoging van de productiviteit en/of efficiency, of het succes van een product of dienst vraagt om meer capaciteit. Een fundamentele voorwaarde voor de succesvolle introductie van software, is een hoge acceptatie van de toekomstige gebruiker. Dat is de reden waarom het zo belangrijk is om fouten vanaf het begin te voorkomen en te zorgen voor een vlotte start. Met 15 jaar ervaring in live online communicatietechnologie is Blended Communication BV de expert op dit gebied in de BeNeLux. Onze change management projecten zorgen voor een perfect gebruik van vitero, vanaf het allereerste begin. De change management projecten hebben betrekking op het ontwerpen en plannen van de vergaderingen in vitero, integratie in bestaande organisatorische en communicatieve structuren, alsook de evaluatie en permanente optimalisatie van het gebruik.

Een change management project is vanzelfsprekend afgestemd op uw organisatie. Afhankelijk van de omvang van uw organisatie en de snelheid van de uitrol die gerealiseerd moet worden, adviseren wij ofwel een vitero basis of standaard introductie. Daarnaast bieden wij een beknopte versie van de vitero basiscursus voor MKB en ambachtelijke bedrijven.

De introductie kan drie tot twaalf maanden in beslag nemen en is afhankelijk van de complexiteit en omvang van de organisatie. Naast kundig advies op technisch en methodisch-didactische kwesties, kunnen ook de volgende diensten worden geleverd:
 

  • Ervaren vitero project manager als primair en permanent contact persoon gedurende de duur van het project

  • Kick-off workshop, co-moderatie, afsluitende workshop

  • Support voor ‘interne marketing’

  • Technische checks en ondersteuning

  • Documentatie en evaluatie

Gedurende het project zal vitero naadloos worden geïntegreerd in uw workflow en communicatie gewoonten. Bovendien kunnen wij vitero niet alleen laten zien als een nieuw communicatie middel tussen medewerkers en partners, maar ook demonstreren hoe uw portfolio van diensten verbreed kan worden. Op verzoek helpen wij u graag met de ontwikkeling van story board, stijlgidsen, leerprogramma’s etc.

Geef ons een opdracht voor een change management project en ervaar zelf de voordelen en bijzonderheden van internet gebaseerde live communicatie met vitero onder professionele begeleiding.

bottom of page