RoadMap

vitero inspire wordt voortdurend doorontwikkeld en verbeterd. Er wordt continue aan nieuwe functies gewerkt, die in toekomstige releases beschikbaar zullen komen. De volgende roadmap geeft u inzicht in de ontwikkelingswerkzaamheden van vitero:
Toekomstige ontwikkelingen
Weergave van de ruimte
De virtual team room is geoptimaliseerd voor samen-werking en uitwisseling binnen groepen. Als u echter geen media nodig heeft en u zich volledig wilt concentreren op het gesprek, kan een cirkel van stoelen worden gebruikt als opstelling. Op dezelfde manier zitten twee groepen van stoelen tegenover elkaar voor een pro-conceptueel debat of een amfitheater voor lezingen en toespraken.
Communicatieprocessen visualiseren
Virtuele werkgroepruimtes zijn ideaal voor geconcentreerd groepswerk. Indien het concept van werkgroepruimtes verder wordt uitgebreid met bijvoorbeeld gangen, verkoopruimtes, afdelingskantoren of een ontvangsthal, ontstaat een complete virtuele locatie: het virtuele autobedrijf als rollenspel, het virtuele modelbedrijf voor het leren kennen van werkprocessen of een virtuele campus voor de moderne universiteit
Creëeren van een atmosfeer
Werkzaamheden die om concentratie vragen kunnen het beste plaatsvinden in rustige ruimtes. Er zijn echter scenario's waarin je bewust zo'n kamer wilt verlaten. Virtuele wandelingen in het bos of ontspannen gesprekken voor een open vuur kunnen helpen bij een gemoedelijke atmosfeer.

 Adres. W. Dreesweg 6A, 1314 VB Almere  Nederland

Tel. +31 36 767 02 95

© 2020 by Blended Communication B.V.