vitero_logo.jpg

RoadMap

vitero inspire wordt voortdurend doorontwikkeld en verbeterd. Er wordt continue aan nieuwe functies gewerkt, die in toekomstige releases beschikbaar zullen komen.
Release 3.0, vanaf 3 mei 2021
Vitero UPDATE v3.0.png
Naar verwachting is vitero inspire versie 3.0 vanaf 3 mei 2021 beschikbaar. Het nieuwe vensterconcept, de uitbreidingsmodules, vitero custom design & vitero audience+ en de mogelijkheid om tot ​​12 webcams te tonen, zijn enkele van de talrijke vernieuwingen.    
Flexibel vensterconcept op de tafel 
7. kreis_welcome.png
Deel meerdere vensters tegelijk op de tafel. Je kunt ze "stapelen" of naast elkaar leggen. Bovendien helpt een preview in het functiemenu om het overzicht nog beter te bewaren.
Tot en met 12 webcams
kreis_webcam.png
Toon tot 12 live beelden. Bijzonder praktisch: De webcams flexibel opstellen-op de presentatie, naast de presentatie of helemaal zonder presentatie
Nieuwe weergave van de tafel menubalk
kreis_tischleiste.png
De vitero tafel menubalk is vernieuwd en biedt nu extra functies voor directe toegang in drie zones: links één venster bedienen, rechts de indeling van alle vensters bepalen en in het midden de 'tokens' en verdere functies.
Nieuwe aanvullende Webcam-Token: Live beeld zonder geluid
kreis_webcam-token_neu.png
Microfoon-, webcam- en combinatietokens: 3 in plaats van 2 tokens bieden nog meer moderatiemogelijkheden. Het spreekrecht actief verdelen om discussies te structureren. Afhankelijk van de token worden de individuele deelnemers met een live beeld weergegeven.
Bestanden delen in de ruimte
kreis_dateiaustausch.png
Deel bestanden rechtstreeks in de virtuele ruimte. Stel materiaal ter beschikking van uw deelnemers of sta toe dat documenten in de groep worden uitgewisseld. Praktisch voor examens: Deelnemers kunnen hun resultaten ook "verborgen" naar de trainer sturen.
 
Vijf designs in elke ruimte
kreis_room.png
De sfeer in de ruimte veranderen met een klik? Naast het standaard blauwe design zijn er vier andere opties beschikbaar om de virtuele ruimte spontaan aan te passen: zilver, donker, weide en parket.
Tekstchat opslaan
kreis_custom-design_neu.png
Voor belangrijke informatie in de tekstchat: Sla de volledige tekstchat op als bestand of kopieer afzonderlijke berichten naar het klembord. Hiervoor is vanwege de wet gegevensbescherming een wijziging van de configuratie van de client noodzakelijk.
17 talen beschikbaar
kreis_monitoring.png
Kies nu je eigen taal in vitero: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Chinees, Japans, Koreaans, Kroatisch, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Spaans, Tsjechisch, Turks of Hongaars.

Nieuwe optionele modules

Vitero UPDATE v3.0.png
Vanaf vitero inspire versie 3.0 zijn drie nieuwe optionele modules beschikbaar die ook achteraf afgenomen kunnen worden. 
vitero custom design
kreis_custom-design_neu.png
De virtuele ruimte in de eigen huisstijl: diverse aanpassingen zijn mogelijk. Pas de achtergrond-afbeelding, het kleurverloop, het lichteffect, de kleur van het lettertype en uw eigen logo aan als watermerk op de tafel via de custom design editor in de virtuele ruimte.
vitero monitoring+, nu met registratie van interactie
kreis_monitoring.png
Nu ook 'credit-points' toekennen op basis van de mate van interactie. Er wordt rekening gehouden met kaart-, punt- en meerkeuzevragen. Bepaal zelf de mate van interactie voor het toekennen van permanente educatie punten.
vitero audience+
kreis_audience_neu.png
Maak nu gebruik van screen sharing en webcams tijdens grote evenement met toeschouwers. Bovendien wordt de limiet van 10 avatar-deelnemers opgeheven. Afhankelijk van de licentie kunnen tot 80 extra deelnemers als avatar worden weergegeven.