Waarom Blended inschakelen?

Blended Communication is gespecialiseerd in het inzetten van technologie ter ondersteuning van communicatie en leerdoeleinden. Elke klant heeft daarbij een eigen blend. Deze hangt af van de zenders en ontvangers, het type content en welke boodschappen worden overgebracht. Wij stellen een optimale mix samen van online en offline communicatietoepassingen.  

De oprichters van Blended Communication hebben ruim 10 jaar ervaring in verschillende omgevingen, organisaties en branches. Lang voordat organisaties online moesten gaan werken vanwege de Corona-pandemie, had Blended Communication al diverse systemen in gebruik die nu populair zijn, zoals Adobe Connect, Webex, BlueJeans, StarLeaf en vitero. Wij weten wat werkt in welke situatie.

Je kunt kiezen uit een breed portfolio van hardware- en software-oplossingen. Of het nu gaat om het koppelen van echografieapparatuur aan een Augmented Reality bril, 3D-beelden die op afstand met een smartscreen bekeken moeten worden of het organiseren van een online event voor meer dan 1.000 deelnemers, Blended Communication heeft de kennis, kunde en toepassingen in huis. 

Voor trainingen ben je ook aan het juiste adres bij Blended Communication. Zowel voor gebruikerstrainingen om de technologie in de vingers te krijgen als voor inhoudelijke trainingen; hoe ontwerp je een online training en hoe pas je bestaand cursus- en opleidingsmateriaal aan voor online werkvormen? Wij bieden cursussen aan docenten en trainers om te helpen in de overgang van een fysiek naar virtueel klaslokaal.

Schakel Blended Communication in voor advies en support om de zeer snel veranderende technologie optimaal in te kunnen zetten in bestaande communicatiestructuren! Vul het contactformulier in of bel ons voor meer informatie.