top of page

Zakelijk communiceren

Online vergaderen in een afgeschermde omgeving of een presentatie geven aan één of meerdere deelnemers met kwalitatief hoogwaardig beeld en geluid. Het klopt inderdaad, alle applicaties lijken steeds meer op elkaar en beloven 'de wereld' aan functies en mogelijkheden. Achteraf  blijkt het toch vaak net iets anders te zijn wat lijdt tot frustraties en onbegrip. Wisselen van applicatie kan, maar heeft vaak meer consequenties dan je in eerste instantie zou denken. Wij selecteerden de beste tools voor jou en leveren ook de hardware om vanaf werkomgevingen groepsgesprekken tot stand te brengen.

Zeer eenvoudig in gebruik.

Brug tussen de videoplatformen

Combinatie webinar en video

Videoconferencing met 4K

Zoom

Aangezien Cisco niet wilde investeren in de ontwikkeling van een volledige nieuw videoteleconferentieplatform als vervanger van WebEx, werd in 2011 door Eric Yuan en 40 collega's Zoom opgericht. De missie: vereenvoudig communicatie door het creëren van het meest veilige en stabiele 'video-first unified communications' platform. Het Zoom-platform biedt de mogelijkheid voor videovergaderingen, voice, webinars en chat via desktop, telefoon, mobiele apparaten en videoconferencing apparatuur. 

Meer over Zoom

Bluejeans

BlueJeans is een videocommunicatie-oplossing met onbegrensde mogelijkheden en een van de snelst groeiende cloudoplossingen in de markt. Het unieke van BlueJeans is dat je diverse videoconferencing oplossingen met elkaar kunt verbinden. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van Polycom, LifeSize, Cisco of softwareoplossingen als Microsoft Lync en Google hangouts; BlueJeans brengt ze allemaal samen. Iedereen kan deelnemen via een laptop, tablet of smartphone. Kun je niet via video deelnemen dan kun je altijd nog inbellen met een mobiele of vaste telefoonverbinding.

Meer over Bluejeans

Cisco WebEx

WebEx is een oplossing voor webconferencing van Cisco. WebEx-applicaties worden door de gehele organisatie gebruikt, binnen sales, support, training, marketing, engineering en productontwikkeling. De oplossingen van WebEx zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor dekstop, laptop, mobiel of tablet. Cisco WebEx levert zijn applicaties via de eigen cloudomgeving, een zeer veilig en betrouwbaar platform voor online vergaderen. Blended Communication is wederverkoper en specialist op het gebied van alle WebEx-conferencediensten.

Meer over Cisco WebEx

LifeSize

Lifesize is een revolutionaire videoconferencing pionier. Opgericht in 2003 en een voorloper op het gebied van videocommunicatie. Een goed voorbeeld hiervan is Lifesize Cloud. Met Lifesize Cloud is het mogelijk om iedereen binnen jouw organisatie samen te brengen via video, dit kan via een laptop, tablet, mobiel of videosysteem. Lifesize is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor video, dit heeft geleid tot unieke diensten en hardware zoals HD-videoconferencing waarvan Lifesize de grondlegger is. Het bedrijf heeft altijd de doelstelling gehad om videoconferentie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit ervaart men door het eenvoudige gebruik en de lage instapkosten voor professioneel videovergaderen. 

Meer over LifeSize

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page