top of page

Zelf trainingen ontwerpen

Tijdens deze training ontwikkel je de vaardigheden om een online programma vorm te geven. Hoe past bestaand materiaal zoals een PowerPoint-presentatie in een online programma? Hoe kun je de kern van de boodschap overbrengen? Je leert hoe je een online training opbouwt en de focus behoudt. Daarnaast leer je keuzes maken: wat zet je wel en wat zet je niet in bij jouw online training?

Train de trainer

Het is voor voorzitters en trainers belangrijk om te weten wat de mogelijkheden, maar ook de beperkingen zijn van digitale moderatie. Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst, het aantal deelnemers en de mate van interactie, biedt Blended Communication een verscheidenheid aan trainingen om optimaal voorbereid te zijn op het houden van een online sessie.

Actief betrekken van deelnemers in de online training

Het is aangetoond dat interactief opgedane kennis beter en langer beklijft en dat vergaderingen waarbij de deelnemers interactief worden betrokken waardevoller zijn. Dit is vooral van belang bij virtuele trainingen omdat deelnemers snel neigen naar passief waarnemen. Naast de technische details bevatten onze trainingen daarom ook elementen hoe de beschikbare functies en mogelijkheden kunnen worden ingezet om het mentale afdwalen te voorkomen en actieve deelnemers te creëren.

Samenwerkingen

Natuurlijk is veel kennis en ervaring binnen onze eigen organisatie aanwezig, maar wij werken graag samen met andere trainers en communicatieprofessionals. Ieder zijn specialisme. Een mooi voorbeeld is PLUQ Proud Presentations die als geen ander begrijpt hoe je via een camera de boodschap moet overbrengen. Kijk zelf maar.

Heb je bepaalde kennis, competenties of een idee waar wij een rol bij kunnen spelen? Wij denken graag met je mee! 

© 2023 Blended Communication B.V.

bottom of page