top of page
ExecutiveOffice-01_edited.jpg

Zoom
Een compleet communicatieplatform, video, webinar, chat, bellen en meer,
inclusief de support van ons! 

Volledig nieuw ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en gemaakt voor de wereld waarin we nu leven  

Zoom is een zogenaamd UCaaS (Unified Communication as a Service) platform, dat als enige tool als  'video-first' oplossing is ontwikkeld. Er is dus geen historische bagage waar andere communicatieplatformen wél rekening mee moeten houden. Zoom is gemaakt voor de wereld van nu. Dat verklaart mede de enorme groei van Zoom. Eén uniform platform voor video, bellen, vergaderen en chatten op Windows, Apple MacOS, Apple iOS en Google Android-apparaten.

 

Iedereen is inmiddels wel bekend met Zoom, maar er is nog veel meer te vertellen over de functies en mogelijkheden die dit platform biedt. Benieuwd naar wat er nog meer kan?

 

 

Zoom biedt de volgende diensten:

 • Zoom Meetings (Basic, Pro, Business & Enterprise)
  Videovergaderingen tot wel 1.000 deelnemers met een groot aantal functies en mogelijkheden om de interactie met de deelnemers aan te gaan.
   

 • Zoom Webinar & Events
  Online videowebinars of een compleet online event met meerdere parallelsessies van 500 tot 10.000 deelnemers of meer.
   

 • Zoom Rooms
  Faciliteer organisaties hybride te werken elke kantoorruimte. Reserveer de ruimte en start eenvoudig een vergadering vanuit één systeem.
   

 • Zoom Phone
  Vervang je telefooncentrale, integreer telefonie in Zoom en bespaar kosten. Start een telefoongesprek op elk apparaat en verander dit naadloos in een Zoom-videomeeting. 
   

 • Zoom United
  Alles in één. Meer valt er niet te vertellen ;-)

bottom of page