top of page

Over ons

Blended Communication is gespecialiseerd in het inzetten van technologie ter ondersteuning van communicatie en leerdoeleinden. Elke klant heeft daarbij een eigen blend. Deze hangt af van de zenders en ontvangers, het type content en welke boodschappen worden overgebracht. Wij stellen een optimale mix samen van online en offline communicatietoepassingen.

IMG_0916.jpeg

De oprichters van Blended Communication, Marc van Grieken en Timo Bleeker, hebben ruim 10 jaar ervaring in verschillende omgevingen, organisaties en branches. Lang voordat organisaties online moesten gaan werken vanwege de Corona-pandemie, had Blended Communication al diverse systemen in gebruik die nu zo populair zijn, zoals Adobe Connect, Webex, BlueJeans, StarLeaf en vitero. Wij weten wat werkt in welke situatie.

Je kunt kiezen uit een breed portfolio van hardware- en software-oplossingen. Of het nu gaat om het koppelen van echografie-apparatuur aan een Augmented Reality bril, 3D-beelden die op afstand met een smartscreen bekeken moeten worden of het organiseren van een online event voor meer dan 1.000 deel-nemers, Blended Communication heeft de kennis, kunde en toepassingen in huis.

Blended Communication werkt voor uiteenlopende organisaties

  • Opleiders: NCIO, GITP, NEVI, Deltion College, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Windesheim

  • Zorginstellingen: Revalidatie Friesland, GGD Twente, VGGM, Nederlands Slaap Instituut

  • Ondernemingen: Stedin, Vodafone Ziggo, Vakmedianet, evofenedex, Inspectie Gezondheid en Jeugd, Agrico

bottom of page