top of page

vitero inspire

Online leren &
samenwerken

Ontdek vitero: online trainingen, webinars, workshops, vergaderingen en nog veel meer met vitero inspire. Online samenwerken wordt een ervaring.

Duitse data protectie
Eenvoudig in browser starten
24/7 support (EN en GER

EFFICIËNTE ONLINE VERGADERINGEN  EN TRAININGEN

Nieuwe leerervaringen met Release 4.1

De nieuwe release is beschikbaar vanaf begin september (week 36). vitero create werd al gepresenteerd op LEARNTEC. Leer- en communicatieruimtes kunnen volledig zelf worden ontworpen met de nieuwe functies. Krijg een demo om deze en andere innovaties waarmee je je live online communicatie nog efficiënter en meeslepender zelf kunt ervaren.

VEILIG ONLINE COMMUNICEREN EN SAMENWERKEN

Data protectie bij vitero

De bescherming en beveiliging van je gegevens is onze topprioriteit: je persoonlijke en gevoelige bedrijfsgegevens blijven in Duitsland en worden permanent beschermd tegen toegang door derden.

IN ÉÉN OVERZICHT

De voordelen van vitero

vitero One UX zorgt voor een consistente, transparante en intuïtieve gebruikerservaring voor alle betrokkenen-ongeacht het apparaat en de wijze van toegang, voor IT-experts en beginners

Gemaakt voor de mens

Serverbeschikbaarheid en gegevensbeveiliging op het hoogste niveau zijn gegarandeerd dankzij naleving van de GDPR en serverlocatie in Duitsland (inclusief TÜVcertificering volgens ISO 27001).

Duitse data protectie

vitero One UX is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van Fraunhofer. De continue betrokkenheid van vitero GmbH bij onderzoeksprojecten borgt de ontwikkeling van het concept en de software 

Wetenschappelijk onderbouwd

Van ondersteuning tijdens een sessie tot antwoorden op technische vragen:
het competente support team zorgt ervoor dat live sessies vlekkeloos verlopen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

24/7 support (ENG/D)

Voor maximale flexibiliteit en beschikbaarheid op alle apparaten is onze software gebaseerd op de nieuwste technologieën - waaronder WebRTC en HTML5. Dit zorgt voor optimale prestaties, nu en in de toekoms

State-of-the-art technologie

Verschillende organisaties stellen verschillende eisen. Pas vitero aan uw individuele behoeften aan met modules en configuratie mogelijkheden. Wij bieden ontwikkeling wanneer nodig.

Aanpasbaar

Wij zorgen voor onze klanten: onze experts met tientallen jaren ervaring ondersteunen jou bij jouw specifieke project, zoals de implementatie in het bedrijf of in een nieuwe afdeling.

Professionele project management

Wij bieden een compleet pakket: Naast de software, ondersteuning en advies, bieden wij training op maat van rollen en toepassingsinstellingen. Wij helpen een hoge communicatie-efficiëntie te bereiken.

Training voor maximaal resultaat

vitero GmbH is verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de software en alle diensten. Tegelijkertijd neemt zij haar verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu: voor de exploitatie van de datacenters gebruiken ze 100% groene stroom uit hernieuwbare energiebronnen. Met elke kilowattuur Duitse hydro-, wind- en zonne-energie ondersteunt vitero GmbH automatisch de bouw van nieuwe eco-energiecentrales

DUURZAAM WREKEN

Verantwoordelijkheid voor maatschappij en milieu

terug

bottom of page