top of page
AdobeStock_296267579.jpeg

Online leren & samenwerken 

vitero inspire

Ontdek vitero. Webinars, workshops, vergaderingen en nog veel meer - met vitero inspire, online samenwerken wordt een ervaring.

Duitse data
protectie

Eenvoudig in een
browser te starten

24/7 support

release_4.0_keyvisual_beach.webp

vitero inspire 4

Live online communicatie op een nieuwe manier ervaren 

"Ontmoeten we elkaar in het café?" - met vitero inspire is dit al geruime tijd mogelijk. Met release 4.0 zijn de leer- en communicatiemogelijkheden nog verder uitgebreid. vitero slaagt er in om web- en videoconferenties tot een levendig geheel te maken - live online communicatie als een belevenis. 

in één overzicht

De voordelen van vitero

Ontwikkeld voor de mens
 

vitero One UX zorgt voor een consistente, transparante en intuïtieve gebruikerservaring voor alle betrokkenen-ongeacht het apparaat en de wijze van toegang, voor IT-experts en beginners

Duitse data protectie
 

Serverbeschikbaarheid en gegevensbeveiliging op het hoogste niveau zijn gegarandeerd dankzij naleving van de GDPR en serverlocatie in Duitsland (inclusief TÜVcertificering volgens ISO 27001).

Wetenschappelijk onderbouwd

vitero One UX is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van Fraunhofer. De continue betrokkenheid van vitero GmbH bij onderzoeksprojecten borgt de ontwikkeling van het concept en de software 

24/7 support (GER/EN)

Van ondersteuning tijdens een sessie tot antwoorden op technische vragen:
het competente support team zorgt ervoor dat live sessies vlekkeloos verlopen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

State-of-art technology
 

Voor maximale flexibiliteit en beschikbaarheid op alle apparaten is onze software gebaseerd op de nieuwste technologieën - waaronder WebRTC en HTML5. Dit zorgt voor optimale prestaties, nu en in de toekomst.

Aanpasbaar
 

Verschillende organisaties stellen verschillende eisen. Pas vitero aan uw individuele behoeften aan met modules en configuratie mogelijkheden. Wij bieden ontwikkeling wanneer nodig.

Professionele project management

Wij zorgen voor onze klanten: onze experts met tientallen jaren ervaring ondersteunen jou bij jouw specifieke project, zoals de implementatie in het bedrijf of in een nieuwe afdeling.

Training voor maximaal resultaat

Wij bieden een compleet pakket: Naast de software, ondersteuning en advies, bieden wij training op maat van rollen en toepassingsinstellingen. Wij helpen een hoge communicatie-efficiëntie te bereiken.

ter overweging

GDPR & bescherming privacy

In het verleden maakten veel Europese bedrijven gebruik van Amerikaanse diensten op basis van het Privacy Shield. Nu het Privacy Shield is opgeheven, moet de bescherming van gegevens onder de loep worden genomen.

DUURZAAM TE WERK GAAN

Verantwoordelijkheid voor maatschappij en milieu 

vitero GmbH is verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de software en alle diensten. Tegelijkertijd neemt zij haar verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu: voor de exploitatie van de datacenters gebruiken ze 100% groene stroom uit hernieuwbare energiebronnen. Met elke kilowattuur Duitse hydro-, wind- en zonne-energie ondersteunt vitero GmbH automatisch de bouw van nieuwe eco-energiecentrales.

keyvisual_spring_2x.webp

ONLINE MEETINGS

Nieuwe ervaringen met vitero inspire 4

"Spreken we af in het café?"- met vitero inspire is dit al lang mogelijk. Met release 4.0 hebben we onze leer- en communicatiemogelijkheden nog verder uitgebreid. We slagen erin web- en videoconferenties tot leven te brengen - online vergaderingen als een ervaring.

DE LAATSTE BLOGS OVER VITERO

bottom of page