top of page

Over

Blended Communication

Elke klant heeft daarbij een eigen blend. Deze hangt af van de zenders en ontvangers, het type content en welke boodschappen worden overgebracht. Wij stellen een optimale mix samen van online en offline communicatietoepassingen.

 

We hebben een breed portfolio van hardware-, software en diensten. Of het nu gaat om het koppelen van echografie-apparatuur aan een Augmented Reality bril, 3D-beelden die op afstand met een smartscreen bekeken moeten worden of het organiseren van een online event voor meer dan 1.000 deelnemers, Blended Communication heeft de kennis, kunde en technologie in huis.

Blended Communication is gespecialiseerd in het inzetten van technologie ter ondersteuning van communicatie en leerdoeleinden.

Een stand-up op kantoor

De oprichters van Blended Communication, Marc van Grieken en Timo Bleeker, hebben ruim 10 jaar ervaring in verschillende omgevingen, organisaties en branches.

 

Lang voordat organisaties online moesten gaan werken vanwege de Corona-pandemie, had Blended Communication al ervaring met communicatieoplossingen zoals Adobe Connect, Webex, WeSeeDo, vitero en Zoom.

Wij zijn onafhankelijk en weten wat werkt in welke situatie.

Ons verhaal

Een foto van de oprichters van Blended Communication, Timo Bleeker en Marc van Grieken

Heel simpel, het moet kloppen, zowel voor de klant als voor ons.

Natuurlijk zijn wij een commerciële organisatie, maar een tevreden klant moet de oorzaak zijn van het resultaat dat wij behalen.    

Wat wij belangrijk vinden

Kantoorgebouw
bottom of page