top of page

De volgende generatie virtual classroom beschikbaar voor Microsoft Teams

INTRODUCEERT CLASS VOOR TEAMS

Class, de toonaangevende oplossing voor virtual classrooms, is nu beschikbaar op Microsoft Teams. Class benut en breidt de mogelijkheden van het vertrouwde videoconferentieplatform Teams uit met een unieke set gereedschappen en analyse mogelijkheden die de virtuele leerervaring een nieuwe dimensie geven.

Maak kennis met Class 

Verbeter interactie met de student
Biedt een dynamische en gepersonaliseerde online leerervaring om leerlingen beter te betrekken met interactieve schermdeling, sessies met veel samenwerking en virtuele whiteboards.
Faciliteren effectief samenwerken 
Met geavanceerde breakout-rooms en integraties die het mogelijk maken om gelijktijdig aan gedeelde documenten te werken, beschik je over de gereedschappen die nodig zijn om ideeën te delen en effectief samen te werken.
Stroomlijnen van content en planning
Bespaar tijd op administratieve taken, zoals het voorbereiden van sessies en het roosteren van deelnemers, met cursussjablonen en een realtime integratie met je LMS om roosters, content en cijfers te synchroniseren.
Gebruik van analyse en automatisering
Vergroot het bereik door middel van virtuele programma's met interactieve opnames en toont de effectiviteit aan met dashboards die belangrijke geautomatiseerde indicatoren rapporteren, zoals deelname en betrokkenheid.

Class voor Microsoft Teams

Actief leren en deelnemen vergroten

MODUS VOOR SAMENWERKEN

Ga verder dan het delen van schermen en stel leerlingen in staat om live samen te werken aan gedeelde bestanden en documenten. Met de functie Collaborate hebben deelnemers realtime toegang tot gedeelde interactieve content, zoals whiteboards, zonder Class for Teams te verlaten.

Structureer effectieve 1:1 leeractiviteiten

GEAVANCEERDE BREAKOUT ROOMS

Faciliteer samenwerking in kleine groepen voor peer-to-peer of docent-peer groepen die gepersonaliseerd en aansprekend is. Met Enhanced Breakout Rooms kunnen docenten inhoud en beoordelingen op maat voor elke ruimte activeren, en nog veel meer.

Vraag een demonstratie aan

Krijg een demo

Type organisatie

FAQ

  • Waarin verschilt Class for Teams van Class for Zoom?
    Class is sinds de release eind 2020 exclusief gebouwd op basis van Zoom. Class voor Teams biedt een vergelijkbare ervaring met veel van dezelfde functies die onze klanten zo waarderen, alleen hebben we het nu gebouwd op basis van Microsoft Teams. We blijven Class ondersteunen op zowel Zoom als Teams.
  • Waarom is Class een partnership aangegaan met Microsoft om Class voor Teams te ontwikkelen?
    Microsoft en Class hebben samengewerkt om Class for Teams te bouwen, de volgende generatie virtual classrooms die gebruik maakt van de audio- en videomogelijkheden van Microsoft Teams en speciaal is gebouwd voor onderwijs en trainingen. Met de release van Class for Teams kunnen we Class aan nog meer organisaties aanbieden die Teams al gebruiken, de impact van Class vergroten en het online onderwijs en hybride trainingen verbeteren voor meer mensen over de hele wereld.
  • Hoe krijg ik meer informatie of kan ik een demonstratie krijgen van Class voor Teams?
    Wij demonstreren graag de functies en mogelijkheden van Class voor Teams. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Geef krachtige en boeiende virtuele sessies

LEER GEREEDSCHAPPEN

Houd leerlingen gefocust en betrokken met websites, bestanden, video's en meer op één plek. Met Learning Tools kunnen docenten een quiz of test geven, polls starten, content uit hun Learning Management System (LMS) halen en nog veel meer.

Analyses gebruiken om lessen te verbeteren

CURSUS ANALYSES

Volg en rapporteer realtime statistieken en analyses van sessies, zoals aanwezigheid, deelname en spreektijd. Met ons data-dashboard kunnen docenten de effectiviteit van cursussen, inzichtelijk maken, analyseren en de resultaten van hun lessen verbeteren.
bottom of page