top of page

Nieuwe ervaringen met live online-communicatie, vitero inspire versie 4.0


Rustig gerinkel van borden, ontspannen pianomuziek, een auto die langs het café raast. Dit versterkt de immersieve indruk en brengt de ruimte tot leven. Virtualiteit biedt daarvoor alle mogelijkheden: een

korenveld dat zachtjes beweegt in de wind. Een vakantiestrand dat je meeneemt naar het Caribisch gebied. Anders dan in werkelijkheid kan de ruimte volledig worden aangepast aan de trainingssituatie of werkplaats - van een eenvoudige blauwe ruimte voor geconcentreerd werken tot een kabbelende rivier voor een borrelende uitwisseling van ideeën. Met de nieuwe vitero inspire release 4.0 kun je bijna elke communicatie-instelling meeslepend en gedenkwaardig maken.


 

Creëer emoties


Hoe maak je live online bijeenkomst een beleving? Met de nieuwe release gaan we een stap verder. Naast de sfeerfunctie, die de sfeer van een ruimte beïnvloedt, hebben we als verder stijlmiddel speciale effecten in het product aangebracht. Op deze manier kunnen bijzondere momenten worden uitgelicht. Een groot succes gepresenteerd in een bijeenkomst wordt gevisualiseerd en gevierd met vuurwerk. Kleine highlights met de confetti regen. Een idee dat verlichting bracht, wordt gevisualiseerd met onze vonkenregen. Een discussie die misschien een beetje uit de hand loopt, kan worden gekalmeerd met een klein, verhelderend onweer. Met de nieuwe release biedt vitero een selectie van effecten die trainers kunnen gebruiken om de sfeer van het moment te benadrukken.


 

Wissel van scenario


Ook het tijdrovende ombouwen van een werkelijke seminarruimte is dankzij een uiterst eenvoudige voorbereiding en bediening van verschillende instellingen nagenoeg geëlimineerd. Met presets is het mogelijk om de creatieve workshop of de gemodereerde of ongemodereerde webinar met of zonder webcam beeld te starten - met slechts een paar klikken. De eenvoudige aanpassing van een scenario zorgt voor een veel dynamischere communicatie, die actief wordt ondersteund door de virtuele ruimte - precies zoals de trainer of moderator dat zou willen. De functie zal verder worden uitgebreid met de toekomstige release 4.1. Het wordt dan mogelijk om je eigen instellingen op te slaan.

Comments


bottom of page