top of page

Nieuw in Adobe Connect 9.7, verbeterde toegang tot Adobe Connect sessies en verdere adoptie van Web

Adobe Connect speelt al meer dan veertien jaar mee in de voorhoede van effectieve online samenwerking. Het helpen van geografische verspreide teams, kenniswerkers en trainers om kennis en informatie de delen is de kern van onze motivatie om het product te verbeteren.

Een essentieel onderdeel waardoor Adobe Connect zich tot één van de beste webconferencing oplossingen mag rekenen is altijd de eenvoud van het betreden van de virtuele omgeving geweest. Met de release van Adobe Connect 9.7 wordt weer een stap vooruit gemaakt, met meer focus op gebruikerservaringen, zonder een browser gebaseerde plugin en behoud van het momentum om het product te baseren op webstandaarden


Een krachtige onafhankelijke applicatie

In deze release zullen Windows gebruikers die hun scherm willen delen of content willen uploaden een nieuwe op zichzelf staande applicatie ervaren die zich volledig onafhankelijk en buiten de Adobe Flash Player directory structuur installeert.

Met de nieuwe Adobe Connect applicatie is het niet meer nodig om via een webbrowser een Adobe Connect sessie op te starten.

Deelnemers worden binnen de Adobe Connect applicatie begeleid om aan een sessie deel te nemen doormiddel van het scherm zoals rechts wordt weergegeven:

Met de applicatie kan eenvoudig naar recentelijke gehouden of standaard vergaderruimtes worden gegaan via favorieten.

Deze release bevat tevens uitgebreidere beheermogelijkheden voor systeembeheerders van grotere organisaties. Adobe Connect 9.7 bevat een nieuwe MSI installeerprogramma voor organisaties voor de distributie en het beheer van goedgekeurde applicaties. Ook worden roaming ,- en lokale profielen ondersteund voor betere compabiliteit voor gevirtualiseerde omgevingen.


De nieuwe onafhankelijke applicatie ervaring is een optie is voor alle gebruikers, degenen die de Flash Player volledig in hun browser hebben ingeschakeld, zullen toegang hebben tot de Adobe Connect ruimtes zonder verdere downloads.

Comments


bottom of page