top of page

Leertool Knowingo+ borgt spelenderwijs noodzakelijke en nuttige kennis

Geen examens en niet meer blokken, toch aantoonbaar de kennis bezitten


ALMERE – In een paar minuten per dag spelenderwijs kennis vergaren voor, - en over jouw vak en organisatie, dat is wat Knowingo biedt. Bovendien zorgt dit leerplatform ervoor dat je de opgedane kennis niet meer vergeet. Recentelijk is deze innovatieve oplossing aan het portfolio van Blended Communication toegevoegd en mede-eigenaar Timo Bleeker, legt uit waarom.


Bleeker: “Wij zijn behoorlijk selectief, maar continu op zoek naar applicaties die vernieuwend zijn en die zich echt onderscheiden van de gangbare oplossingen. Eenvoud in gebruik is daarnaast voor ons bepalend of wij nieuwe producten en diensten onder de aandacht brengen bij onze klanten.

Knowingo is zo’n oplossing die echt waarde toevoegt en ondanks het eenvoudige uiterlijk en het gemak waarmee je de oplossing in kunt zetten, op individueel niveau kennis bijbrengt en toetst.”

Krachtige combinatie

Knowingo is een nieuw leerplatform waarbij alle buzzwoorden voorbij komen. Een mobiele app, gekoppeld aan een platform in de cloud die voorzien is van zelflerende kunstmatige intelligentie. Door middel van gamification registreert Knowingo de ‘kennisgaten’ van de speler en biedt deze vervolgens op individueel niveau aan. Dit kan zowel online als offline, waarbij het systeem zelfs een houdbaarheidsdatum aan het kennisniveau van de individuele gebruiker/speler/medewerker hangt.

De combinatie van deze technologieën en de manier waarop deze wordt ingezet, resulteert in een oplossing die werkelijk in elke organisatie kan worden ingezet en van toegevoegde waarde is. “Een mogelijke uitdaging zou het vullen van het systeem kunnen zijn, maar ook hier is over nagedacht. Content kan eenvoudig zelf worden toegevoegd, maar kan ook worden gedeeld door óf met anderen.”


Voor werkgever maar helemaal voor de medewerker


Natuurlijk is het voor de werkgever erg prettig om aantoonbaar en realtime inzicht te hebben in het kennisniveau van de medewerkers. Voor de medewerkers betekent het niet meer weken in de boeken en/of schoolbanken, geen stress meer voor examens en bovendien alleen maar bevraagd worden over voor jouw relevante zaken. Bovendien kan Knowingo gespeeld worden op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt, kortom Knowingo werkt voor alle betrokken partijen.

Knowingo is een trademark van Knowingo B.V.team

Comments


bottom of page